Arngrim Larsen

 

Color is my day-long obsession, joy and torment.

-Claude Monet

 

 

Hej!

Jag är en konstnär baserad i Göteborg men reser ibland till andra delar av Sverige för att hitta inspiration till nya målningar. Jag har spenderat de senaste åren med att utveckla min konstnärliga talang och har jobbat mig fram till de tekniker och uttryck jag idag använder. Mina verk är abstrakta akryl verk. Jag finner min inspiration i miljöer runt omkring mig samt genom inre visioner. Ofta målar jag i huvudet flera dagar innan jag börjar på ett verk. Jag ser färger och mönster och följer dem i huvudet som en dans i sökandet efter det som tilltalar mig och för att hitta nya färger och drag. Först när jag skapat något färdigt i mitt huvud börjar jag skapa mitt verk.

Är du är intresserad av ett verk som redan är sålt?

Skulle du vilja beställa ett verk i samma tema får du gärna skicka mig en förfrågan så återkommer jag till dig om det är en möjlighet för mig att skapa detta åt dig. Jag skapar både abstrakta verk och illustrativa verk på begäran.

 

Har du instagram & facebook?

 

Jadå!

Du hittar mig på instagram: arngrimlarsen

Och på facebook: arngrimartistpage

Vad kostar en målning?

Säljlista för målningar till salu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Försöker hålla listan uppdaterad, skulle någon målning saknas eller du söker annan information tveka inte att höra av dig via Kontakt.

 

 

Jag letar för tillfället efter platser att kunna ställa ut verk så har du en plats där du skulle vilja se mina målningar så hör mer än gärna av dig.

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved