Info

Arngrim Larsen

 

Color is my day-long obsession, joy and torment.

-Claude Monet

 

 

Hej!

Jag är en konstnär baserad i Göteborg men reser ibland till andra delar av Sverige för att hitta inspiration till nya målningar. Jag har spenderat de senaste åren med att utveckla min konstnärliga talang och har jobbat mig fram till de tekniker och uttryck jag idag använder. Mina verk är abstrakta och mer eller mindre illustrativa akvarell verk. Jag finner min inspiration i miljöer runt omkring mig och skapar abstrakta tolkningar av dessa miljöer och situationer. Jag brinner för att kunna fånga den innersta känslan hos något och kunna återge det på ett sätt som väcker känslor hos dig som åskådare.

Är du är intresserad av ett verk som redan är sålt?

Skulle du vilja beställa ett verk i samma tema får du gärna skicka mig en förfrågan så återkommer jag till dig om det är en möjlighet för mig att skapa detta åt dig. Jag skapar både abstrakta verk och illustrativa verk på begäran.

Vad kostar en målning?

Jag har valt att inte skriva ut någon prislista då det snabbt blir för många faktorer att skriva ut. Priset beror mest på vilken storlek verket är i men även på andra faktorer som papper och färg. Men även tid att skapa vissa verk kommer spela in i ett slutgiltligt pris. Mina små målningar på 20x30 cm landar

på ca 1000 kr och större verk på 50x70 cm landar på runt 6000 kr.

Jag letar för tillfället efter platser att kunna ställa ut verk så har du en plats där du skulle vilja se mina målningar så hör mer än gärna av dig.

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved